Amnesty International met ergens is er iemand die aan me denkt

Hoi leu

Ja gisteren was het weer 10 December, de dag van de internationale rechten van de mens. En Amnesty International is op deze dag ook altijd actief om iets speciaals te doen om deze dag bij de mensen onder de aandacht te brengen. En normaal doet de Hengelose afdeling van Amnesty International met een fakkelwake en Djembé spelers en een vuurkorf op de markt in Hengelo. Maar dit jaar pakten we het eens heel anders aan. We hebben aansluitend bij de landelijke actie kaarsjes en lucifers uitgedeeld in/aan de plaatselijke Horeca gelegenheden in Hengelo. Gistermiddag eerst zijn er kaarsjes met een kaartje met de tekst Ergens is er iemand die aan me denkt uitgedeeld en gisteravond werden de gasten van de diverse Horecagelegenheden verrast met een doosje lucifers met de Tekst Het is beter een kaars aan te steken dan de duisternis te vervloeken . Het was de bedoeling dat de kaarsjes gisteravond branden voor Amnesty International om de aandacht te trekken voor ons goede werk. We begonnen met het uitdelen van de lucifer doosjes om 20.30 uur en heeft zo’N anderhalf uur in beslag genomen. In de gelegenheden waar we kwamen waren de gasten blij verast en velen gaven als blijk van waardering iets voor Amnesty International . Geld wat Amnesty zeker goed zal gebruiken. Tijdens het uitdelen werd er aan de gasten gevraagd om eens naar de website van Amnesty International (WWW.Amnesty.nl) te gaan en daar een handtekening te zetten bij een van onze acties of gewoon eens rond te kijken op onze site.
Nu op dit moment kunnen we terug kijken op een perfecte actiedag gisteren alleen jammer dat de regen gisteravond op het laatst wat erger werd.
Ok leu Ik heb een aantal foto’s gemaakt en ze bijgevoegd ik zou zeggen kijk er eens naar en ga ook eens kijken naar de site van onze plaatselijke groep http://www.amnestyhengelo.nl.

Leu goot goan en doot henig an
Bennie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s